El nostre triatleta Erik Merino, 3r al Natureman.

meta

El triatleta de Muntanyola, Erik Merino (CN Reus Ploms) va acabar en tercera posició, d’un total de més de 1.000 participants, al Natureman Triathlon.

La prova va començar a les 9.10 del matí amb 2.000 m de natació al “Lac de Sainte-Croix”. L’Erik es va mantenir en el segon grup i va sortir de l’aigua el 26 a 2.10” dels líders. El segment ciclista del jove triatleta va ser tota una exhibició de força ja que va aconseguir remuntar ?ns a la cinquena posició de la general fent el segon millor parcial (02:34). Cal destacar que és un circuit a 91km amb mes de 1.400 m de desnivell. El tram de cursa a peu de 20km van ser una dura lluita entre els cinc primer participants. L’Erik va tenir un greu contratemps al km 4, on es va doblar el turmell de gravetat i va caure a terra. Va poder recompondre-se i córrer minvat ?ns que el cos va entrar en calor. Amb la moral i les forces tocades, va remuntar ?ns a la tercera posició, on va mantenir un mà a mà espectacular durant els dos últims quilòmetres amb el gran campió francès, Herve Faure. Colze a colze ?ns a falta de 900m on l’Herve va deixar enrere a Merino en un tram de baixada (el turmell d’Erik no aguantava el ritme) i es va disputar la victòria a l’sprint amb Kevin Rundstadle. L’Erik va acabar la prova en 4:14:08, a 21” del primer. (Molt bon temps per la duresa del circuit).

En declaracions post carrera; “Estic super content, he lluitat com mai i patit ?ns al ?nal, el turmell m’ha minvat molt i el dolor era molt intens, però he aguantat ?ns a la meta”.

bici

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.