Els nostres esportistes al VI Barcelona Rescue Festival

whatsapp-image-2016-10-11-at-14-00-40

Aquest cap de setmana 8 d’Octubre es va celebrar a la platja de San Sebastià (La Barceloneta) de Barcelona, el VI Barcelona Rescue Festival que va aplegar nombrosos esportistes d’arreu d’Europa i del Món.

En aquesta ocasió, el nostre equip no va poder lluitar per guanyar el campionat, ja que un 80% dels integrants de l’equip van ser seleccionats per la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme ( FCSS ) per competir com a Catalunya, tot lluitant per ser seleccionats pel Campionat  Rescue  13 de Marsella on  participarà la  FCSS  els propers 22 i 23 d’octubre.

Van prendre part en aquesta competició com a Reus Ploms la nostra representant femenina, Marina  Martinez , i els nostres representants masculins Ivan Centelles i Edgar  Jiménez , que van aconseguir la medalla de bronze en el relleu de rescat amb taula, tot lluitant per l’or  fins  l’últim moment.
Per altra banda, les nostres noies, Blanca Fumanal i Ariadna  Martinez , van formar part de la selecció catalana femenina, obtenint totes dues una medalla de bronze a la prova d’ oceanwoman  i nedar surf respectivament. Pel que fa als nostres nois; Pau Garcia, Pol Parra, Marc Martos,  Alex  Ruiz i Marc  Sancho  també van formar part de la selecció masculina.
Pol Parra es va fer amb la medalla de plata a la prova d’ oceanman  i la de  bronze   en  nedar surf, mentre que Pau Garcia, amb una actuació  increïble , es va fer  amb  l’or a les proves de nedar surf, carrera amb taula i  oceanman.
A més a més, tots els nostres nois van aconseguir medalles a les proves de relleus, on Catalunya va ser l’equip més fort.

Pel que fa a la classificació final, Catalunya va finalitzar en primera posició tant en nois com en noies.

Pel que fa a l’organització del campionat, cal felicitar a totes les persones implicades que ho van fer possible, ja que va ser extraordinari i any darrere any el nivell es va elevant, fet que propicia que els nostres esportistes cada cop millorin més.

Com sempre, agrair a Altesport per les ajudes que ens dóna per poder anar a competir.

Sense la seva ajuda no tindríem tantes facilitats per competir.

Moltes felicitats a tots!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.