Ens ha deixat el número 1

Dia de dol a la nostra entitat. L’empresari Andreu Rodríguez Figuerola va morir divendres a la tarda als 97 anys. Nascut a Barcelona, va ser a Reus on va desenvolupar tots els seus projectes empresarials i culturals. Va ser cofundador i director de diverses empreses familiars, creades i desenvolupades a Reus (Indústries Rodríguez – amb la qual va internacionalitzar la marca de torrons “Virginias”- Big Drum Ibérica, Coaliment Reus i DIRSA) i impulsor de la Mútua Reddis.

També va ser també una persona molt vinculada a la promoció de la cultura local. Era president fundador de la Fundació Privada Reddis. La seva empenta i bon fer van fer possible no sols la seva creació sinó també que aquest projecte comencés a caminar.

Rodríguez va estar vinculat tota la seva vida al Centre de Lectura de Reus, entitat de la que fou vicepresident. A l’actualitat encara era membre de la Comissió de Garanties. A més, també va pertànyer al Consell Social de la URV, la Fundació Teatre Fortuny i la Cambra de Comerç de Reus.

L’empresari va ser reconegut per la Generalitat, l’any 2011, amb la Medalla Francesc Macià en reconeixement al seu mèrit en el treball.

Des del Club Natació Reus Ploms volem expressar el nostre condol a la família i amics del senyor Andreu Rodríguez Figuerola, soci número 1 del Ploms. Descansi en pau.

#ReusPloms #PlomsEsportiFamilia

(Text: Infocamp; fotografia Fundació Reddis)

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.