Diari Més entrevista al Sr. Àlfred Pitarch, gerent.

L’edició d’avui, dimecres 27 de gener 2016, publica l’entrevista feta al Sr. Àlfred Pitarch, el nostre Gerent. En aquesta, el Sr. Pitarch explica les darreres decisions que la nova Junta va prenent aquests dies respecte als canvis d’accessos i les negociacions amb Viding, l’empresa externa amb la qual s’està negociant.

A continuació, us l’adjuntem:

Un seguit de passarel·les faran més accessible l’entrada al CN Reus Ploms

La nova Junta inicia els moviments a l’entitat

Páginas desdeMTarragona270116

«La primera millora que observarà el soci se centrarà en suprimir les barreres arquitectòniques». Ho explica el nou gerent del CN Reus Ploms, Àlfred Pitarch, en relació als moviments que executa la nova Junta després que les eleccions a l’entitat col·loquessin Isidre Guinjoan i el seu equip a la presidència.

«Actualment el club té una entrada plena d’escales i s’instal·laran una sèrie de passarel·les per comunicar les diferents alçades», afegeix Pitarch, que diu que «aquesta era una qüestió important tal com ens havien comunicat tant alguns socis amb problemes de mobilitat com d’altres que tenien dificultats per accedir-hi ,per exemple, amb el cotxet dels nens».

A banda d’aquesta reforma visible a primer cop d’ull, «fa setmanes que la Junta treballa en el refinançament del club i aviat, quan es puguin tancar les negociacions que ara s’estan portant a terme, es comunicarà als socis una proposta». El gerent del CN Reus Ploms subratlla que «s’està pensant molt en el greu problema que arrossega el club pel que fa al deute de 2,2 milions d’euros i cal fer les gestions bé i tenir les idees clares». Sobre la iniciativa engegada amb l’anterior president i que plantejava la possibilitat de cedir una part dels terrenys del CN Reus Ploms per a la construcció d’un gimnàs de manera que la inversió d’una empresa privada en aquest servís per eixugar gran part del deute del club reusenc, Pitarch detalla que «a l’última assemblea es va posar sobre la taula un acord d’intencions però de moment no s’ha formalitzat res perquè continuen les negociacions».

Un mandat de l’assemblea.

«Nosaltres ni hi érem partidaris no estàvem en contra» d’aquesta possibilitat, explica Àlfred Pitarch, que diu que «sí que pensàvem que el redactat perjudicava més el club que no pas el beneficiava. Però, en aprovar el document d’intencions, tenim un mandat de l’assemblea i ens veiem obligats a continuar negociant».

Notícia original: Link a l’edició d’avui. Notícia a la pàg. 15

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *