Estudi nutricional CITRUS, centre tecnològic de Reus. T’apuntes?

T’agrada el suc de taronja?

Col·labora amb l’estudi CITRUS !

Què és l’estudi CITRUS

CITRUS és un estudi d’intervenció nutricional que vol comprovar els efectes saludables del consum de suc de taronja 100% natural sobre la pressió arterial.

Com hi puc participar

Busquem 252 persones d’entre 18 i 65 anys, no fumadores, que no pateixin cap malaltia i que no prenguin medicació habitualment. Si aquest és el vostre cas potser ens podeu ajudar!

La vostra participació en l’estudi consistirà en prendre 2 gots de suc de taronja al dia durant 3 mesos. Vindríeu cada 2 setmanes a Reus a visitar-vos, en un total de 8 visites amb l’equip mèdic i per recollir el suc, que us donarem nosaltres.

L’estudi es farà al Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS) de Reus. Com arribar.

Hi participen equips investigadors del CTNS, de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili, i de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

 

Promotors de l’estudi

Aquest estudi està finançat per un consorci internacional anomenat Citrus Health Claim Initiative, format per l’Estat de Florida dels Estats Units, la filial europea de l’Associació Internacional de fabricants de sucs (AIJN) i els productors més importants de cítrics i sucs de Brasil, dins de la seva estratègia científica.

 Anima’t a participar-hi!

Per proposar-nos la teva participació o consultar els dubtes que puguis tenir, escriu-nos a estudis@ctns.cat o truca’ns al 636 944 723

DESCARREGA EL PDF AMB TOTA LA INFO

 

www.ctns.cat/citrus

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *