Cap a l’Albiol

Sortida de la Secció Excursionista fent el recorreguat: L’Albiol, Mas de Tinet, Grau del Mas Pas, Serra del Pou, El Grauet i L’Albiol. Itinerari de 13.4 km i un temps en moviment de 3:40h

RESSENYA 02/2021
DATA SORTIDA: 07/03/2021
CAMINADORS : Rosa Mª. Bernaus, Mª Jesús Balaña, Ramona Figuerola, Josep Mª. Beltran, David Malet, Alba Malet, Nil Malet i Pere Ollé.

Amb les ganes de continuar l’activitat de la Secció, avui hem fet una bonica caminada pels voltants de l’Albiol. Hem segut un total de 8 caminadors, amb la rellevant participació d’en Nil i Alba Malet, els mes menuts de la colla que han complert amb escreix la caminada d’avui.

RECORREGUT: L’Albiol, Mas de Tinet, Grau Mal Pas, Serra del Pou, El Grauet, L’Albiol
Temps total : 5 hores
Temps moviment : 3 hores 40’
Alçada màxima : 1010 metres
Alçada mínima : 747 metres
Desnivell positiu : 346 metres
Desnivell negatiu : 334 metres
Recorregut : 13’400 kms


 
Sortim de l’Albiol pel camí del Mas de Cots, per anar fins el Mas de Tinet, on hem fet la parada per esmorzar.

Reprenem la marxa per anar a buscar el camí del Grau del Mal Pas, per pujar fins dalt de la Serra del Pou, a mitja pujada deixem el camí i ens desviem a la dreta per anar fins un bonic mirador de la Vall del Brugent i Mont-ral al fons.


Ja dalt la Serra del Pou, ens sorprèn, primer perquè hem trobar un senglar mort i mig esbudellat, rosegat per alguns depredadors, suposo que devia estar ferit per algun tret dels caçadors i al final es va morir allí.L’altre sorpresa es el bonic camí que rodejat de Boix i Grèvols, alguns encara conserven la flor, tot plegat fa un bonic passadís.
Deixem el Grau de l’Estelada i continuem camí per anar a sortir amb un gran pla, i prop de la carretera que va a Mont-ral.


Continuem pel mig d’un camp de sembrat, sempre tenint la carretera a la nostra dreta per anar a buscar el Coll i el GR 65.5 que va al Grauet, per on baixem. Tot baixant trobem una gran llosa de pedra que esdevé un mirador excel·lent del poble i el seu Castell, al poc ja som al poble on donem per acabada la caminada d’avui.


0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *