Excursionisme Ploms: De Prades a Prades

Les ganes de caminar per la Muntanya no les perdem ni tenim ganes de perdre-les. Encara que un grup reduït, hem fet una caminada per les Muntanyes de Prades.

RESSENYA 03/2021. DATA SORTIDA: 21/03/2021

CAMINADORS : Rosa Mª. Bernaus, Ramona Figuerola, David Malet, Alba Malet, Nil Malet, Jaume Matas i Pere Ollé


RECORREGUT: Prades, Foradada, L’Abellera, Roca dels Corbs, Coll del Serafí, St. Roc, Prades.


Temps total : 3 hores, 25’
Recorregut : 9’5 kms

Alçada màxima : 1133 metres. Alçada mínima : 971 metres
Desnivell positiu : 301 metres. Desnivell negatiu : 298 metres


Sortim de Prades pel camí de l’Abellera, que el deixem a la dreta per anar a buscar el que va a la Roca Foradada. El temps es força fred, tot que avui hem encetat la Primavera, la temperatura es mes de rigorós hivern , quant hem començat a caminar el termòmetre marcava -1º.
Arribem a la Foradada, continuem pel camí dels Pics que s’enfila ben dret, arribem al Coll de Sant Roc, per anar fins a l’Ermita de l’Abellera.


Ens trobem amb els companys de la Secció Exc. Del Reddis, que van una bona colla – 18 excursionistes -, ells ja quasi que han acabat d’esmorzar i nosaltres anem a buscar una mica de raser i sol, dons encara estem amb temperatura ben fresca.Continuem per sota mateix del single de l’Abellera, per un bonic senderó entre la paret vermella i la roureda, bonic recorregut que ens porta fins la Roca dels Corbs, ara el camí ja es ampla -pista-, però ben bonic, el pi roig es el que predomina.

Passem pel que queda del Mas del Teodoro, deixem la Cova i els Plans del Gendral, per anar a baixar pel Camí dels Pics i tornar al Coll de Sant Roc, retornem pel camí de l’Abellera fins a Prades. Bonica i fàcil caminada que hem gaudit el petit grup de caminadors.
PO/.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *