Èxit del C.N. Reus Ploms al Campionat de Catalunya de SOS

Aquest passat cap de setmana es va celebrar el Campionat de Catalunya de SOS de categoria menors. Un cop més els nostres socorristes més petits van estar a un molt bon nivell millorant tots ells les seves marques i els resultats obtinguts l’any passat en el mateix campionat.

Pel que fa a les proves de piscina, es van celebrar a la piscina descoberta del CN Tàrraco. Els més destacats d’aquesta jornada van ser el Ferran Siré, el Marc Martos i el Pol Parra que van aconseguir pujar diverses vegades al podi. En la vessant de relleus, els nostres socorristes van fer-se amb la primera posició en la suma de tots els relleus disputats on a més dels citats van participar l’Ivan Centelles, l’Alex Ruíz, l’Aitor Moreno i el Marc Sancho, tant en piscina com en platja. La jornada de platja es va dur a terme a La Pineda, tot i que les condicions ambientals van jugar un paper força important, no va suposar problema per a que aconseguissin pujar al podi on van repetir Ferran Siré, Marc Martos i Pol Parra a més de Marc Sancho. Pel que fa a la representació femenina on comptaven amb la Clàudia Isern, la Míriam Ciurana, la Judit Peñas i l’Alba Giró, totes elles van lluitar per intentar pujar un esglaó al podi, però el CP Sant Joanenc va ser superior. Això no va impedir que es fessin amb la segona posició de la suma de tots els relleus.

En categoria infantil, on teníem la gran majoria de participants, es va acabar en primera posició en la categoria masculina i en la segona de la categoria femenina, tot i que en la general infantil el CP Sant Joanenc va ser superior a nosaltres i es va fer amb la primera posició mentre que nosaltres vam ser segons, però lluitant fins el final com ha de ser.

També vam disposar de representació en la categoria cadet femení amb la Margarita Grau que va fer tot el possible per intentar estar entre les 8 millors catalanes.

Com a conseqüència de la nul•la representació en la categoria alevina i amb l’inconvenient d’una única representant en la categoria cadet, en la classificació general de categories el CN Reus Ploms es va haver de conformar amb una quarta posició.

Felicitats a tots per l’esforç realitzat i continuem treballant per poder aconseguir l’any que ve pujar esglaons en aquestes classificacions.

 

Foto dels dotze participants amb un dels entrenadors, en Raúl Martín

Foto dels dotze participants amb un dels entrenadors, en Raúl Martín

Jordi Martos Guiu
( Responsable de comunicació Comissió de Natació )
22/09/2012

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *