Ferran Siré, campió d’Espanya a Cáceres

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Càceres, el campionat d’Espanya per autonomies en edat escolar. El nedador del nostre club, Ferran Siré, va ser seleccionat per Catalunya per tal de participar juntament amb un altre nedador de Tarragona, Carles Coll.

Ferran Siré s’ha establert campió d’Espanya en 6 de les 7 proves que hi disputava tant individualment com de relleus. A més, Catalunya s’ha proclamat campiona d’Espanya tant en la categoria masculina com en la femenina, el que ha possibilitat aconseguir la primera posició i el títol de campions d’Espanya a la selecció Catalana.

Individualment, Ferran Siré, s’ha proclamat campió d’Espanya en les proves de 200 i 400 lliures, 100 i 200 papallona, en aquesta última revalidant el títol de campió d’Espanya que va aconseguir l’any passat en el campionat d’estiu aleví. Pel que fa als relleus on el nostre nedador va ser present, es va aconseguir la medalla d’or en el 4×200 lliures i en el 4×100 estils, a més d’una plata en el 4×100 lliures.

Aquests resultats ens ajuden a seguir treballant i mirant endavant al futur per continuar treballant tot i tenir pitjors condicions que altres cubs de Catalunya i, sobretot, ajuden al nostre nedador a seguir aquesta línia de treball que, en un esport com la natació, no és gens fàcil.

Felicitats des de tot l’equip de la Comissió de Natació del CN Reus Ploms.

com_natacio

com_natacio2

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.