Ferran Siré Triple Campió de Catalunya 2012

Aquest passat cap de setmana les piscines del Club Natació Lleida van ser l’escenari de la Final Territorial Benjamina 2012 a la que el Club Natació Reus Ploms hi va acudir representat per cinc nedadors, Jana Ferrater, Anna Giménez i Aitor Moreno, que van competir per primer cop en uns Campionats de Catalunya i Francesc Rodríguez i Ferran Siré que tot i ser nens del 2001 ja és el tercer cop consecutiu que s’hi classificaven.

Els cinc van anar al campionat acompanyats per les seves entrenadores la Leslie Violi i la Karina Carrizo i un nodrit grup de familiars que van animar sense descans sota el sol implacable de la terra ferma.

Ferran Siré, Campió de Catalunya, primer lloc en 200 metres estils, 100 metres lliures i 100 metres papallona

 

El resum dels campionats pel que fa a les classificacions ha quedat de la següent forma:

• Jana Ferrater, 49ena en 50 metres esquena i 14ena en 50 metres braça.

• Anna Giménez, 43ena en 50 metres papallona i 23ena en 50 metres lliures.

• Aitor Moreno, 24è en 400 metres lliures, 42è en 100 metres papallona i 32è en 100 metres esquena.

• Francesc Rodríguez, 35è en 100 metres braça, 16è 400 en metres lliures i 40è en 100 metres lliures.

• Ferran Siré, Campió de Catalunya, per haver aconseguit el primer lloc en 200 metres estils, 100 metres lliures i 100 metres papallona.

La valoració feta pels tècnics es basa en 2 punts. Primer que tot felicitar-los a tots doncs ha estat un campionat molt bo en línia del treball fet durant tota la temporada i que s’ha traduït en una baixada de marques en els campionats, participació en els quals ja és un mèrit que està només a l’abast dels més bons.

El segon punt fa referència a Ferran Siré que ha aconseguit medalla d’or en totes les competicions que ha nedat, això és per sí mateix la significació del fet que estem davant d’un fora de sèrie que marcarà una època de la natació plomista i catalana i que, a més, ( això ho destaca Violi ) és un model a seguir doncs el seu esforç és diari, en cada entrenament, amb una dedicació impecable.

Així doncs només ens queda que felicitar-los a tots i recordar-los que en el nostre esport tot gira al voltant de l’esforç diari, que no n’hi ha prou amb assistir als entrenaments, també s’ha deixar la pell en cada metre.

Foto de l’equip que ha participat al Campionat de Catalunya

 

Jordi Martos Guiu
( Responsable de comunicació Comissió de Natació )
18/06/2012

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *