Final de la Copa Catalana de natació grup B

Aquest dissabte 24 de maig, es celebrarà a les instal•lacions del C.N Minorisa a Manresa, la final de la lliga infantil del grup B de natació, organitzat per la Federació Catalana de Natació.

12_13interior

Els nedadors del nostre club hi partiparan per tal de millorar la classificació obtinguda a la suma de punts, de les jornades de lliga que s’han anat celebrant durant la temporada.

Els nedadors i nedadores que lluitaran per aquest objectiu són: l’Ekaitz Sánchez, el Marius Folch, el Pau García, l’Angel Cabello, Marc Martos, l’Àlex Ruíz, el Pol Parra i l’Ivan Centelles pel que fa a la representació masculina. I pel que fa a la representació femenina: la Marina Martínez, la Leyre Navarro, la Clàudia Isern, la Marina Rodríguez, l’ Ariadna Martínez, la Blanca Fumanal i la Núria Martos.

Des de la Comissió de Natació del C.N Reus Ploms, esperem que la jornada sigui beneficiosa per a tots, que puguin millorar les seves marques i mirar d’aconseguir les mínimes per a poder participar en els diferents campionats que s’acosten.

 

 

21/05/2014

Yolanda López Moreno
( Departament de Comunicació Comissió de Natació )

Avd. Marià Fortuny 5 – 43204 Reus – T 977 75 42 57 • F 977 75 55 59
natació@reusploms.cat – www.reusploms.cat

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.