Fotosport 2010

Els proppassats dies 27 i 28 d’agost de 2010 va tenir lloc el jurat de FOTOSPORT 2010.

Els membres del jurat eren: Joan Burguès d’Andorra, Vicepresident de la Federació Internacional d’Art Fotogràfic, FIAP, Albano Sgarbi de Sant Marino, President de l’Associazione Sammarinense Foto Amatori, Javier Castelo d’Argentina, President de la Federación Fotográfica de Argentina, Enric Pàmies de Reus, President Honorari de la FIAP, M. Gràcia de la Hoz de Reus, de l’Agrupació Fotogràfica Reus i Josep M. Casanoves del Club Natació Reus Ploms i comissari de FOTOSPORT.

El guanyadors i seleccionats els trobareu en el següent document adjunt o al web de FOTOSPORT:

Llistat de guanyadors i seleccionats  [ PDF ]

http://www.fotosportreus.cat

La participació a FOTOSPORT 2010 ha estat sensiblement superior a l’anterior edició i ens han arribar 1758 fotografies de 171 autors de 38 estats de tot el món.

En el transcurs del sopar que el Club i FOTOSPORT ofereix als membres del Jurat amb la presència del President Andreu Giménez i la Vicepresidenta esportiva Montse Sirolla el Vicepresident de la FIAP, Joan Burgès va lliurar al president del club la Placa de Plata FIAP com a reconeixement internacional en l’organització continuada durant 40 anys d’aquest important saló fotogràfic que és FOTOSPORT.


Foto: Els membres del Jurat en plena deliberació


Foto: El Vicepresident de la FIAP lliura la Placa de Plata FIAP al President


Foto: Placa de Plata FIAP en reconeixement a FOTOSPORT

Més endavant anirem informant sobre les actuacions especials commemoratives per celebrar el 40è aniversari de FOTOSPORT. Podem avançar, però, que la presentació oficial tindrà lloc el proper dia 5 de novembre de 2010 al Centre de la Imatge Mas Iglésies de Reus. Anoteu-ho a la vostra agenda!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *