FOTOSPORT 2010, 40è aniversari a FineArt

El 2010 vam convocar la XXI Biennal Internacional de Fotografia FOTOSPORT 2010. Aquesta edició és especial ja que celebrem el 40è aniversari de la primera edició. Des de 1970 de forma ininterrompuda el Club Natació Reus Ploms, de forma bianual, ha convocat aquest saló de fotografia de temàtica esportiva que ja s’ha convertit en tot un referent mundial dins els panorama de salons patrocinats per la FIAP. De fet, actualment, és el saló de internacional de fotografia més antic de Catalunya i els segon més antic de l’estat espanyol. També és l’únic en el món, patrocinat per la FIAP, de temàtic exclusivament esportiva.

FOTOSPORT 2010 clausura a FineArt un periple d’exposicions sense precedents. Es va inaugurar el novembre de 2010 a Reus al Centre de la Imatge Mas Iglésies, CIMIR i posteriorment va iniciar una itinerància que el va portat al Museu Olímpic i de l’Esport a Barcelona, Sonimag de Barcelona, Cambrils, Manresa, Sant Adrià de Besòs, a Encamp, Andorra, al Visa OFF de Perpinyà, a la Diputació de Tarragona.

Des de l’any passat, 2011, Fotosport té un espai permanent dins el Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona.

Des de Fotosport hem pretès que els artistes fotògrafs d’arreu del món ens faci arribar la seva visió més personal del món de l’esport i el seu entorn. Crec que hem aconseguit el nostre objectiu. En les vint-i-una edicions de Fotosport hem rebut un total de 32859 obres de 8485 autors provinents de 78 estats de tot el món.

Des del Club Natació Reus Ploms considerem que és molt important poder ser presents en els màxims llocs possibles i, per tant, és un goig per nosaltres poder formar part d’aquest nou esdeveniment fotogràfic organitzat per l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada i que, com diuen des de l’organització, inundarà la ciutat d’Igualada de fotografia.

Informació completa en document PDF fent clic aquí

Que sigui per molts anys!

Josep M. Casanoves Dolcet, AFIAP – EsFIAP

Comissari dels salons Fotosport, Europa i GaudiRfoto

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *