Fotosport 2010 a Perpinyà

El prestigiós festival de fotografia de reportatge Visa OFF de Perpinyà ha convidat FOTOSPORT 2010 per exposar una mostra de les fotografies premiades i seleccionades.

Així doncs, després de la seva inauguració a Reus el novembre de 2010 al Centre de la Imatge Mas Iglésies i de la seva presentació a Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona, al Sonimag 2011 i de ser a Cambrils i a l’Argentina ara és present a Perpinyà al Visa OFF.

El Festival Visa OFF omple Perpinyà amb més de vuitanta exposicions fotogràfiques en nombrosos llocs de la ciutat, galeries d’art, comerços, restaurants, cafès, etc. Visa OFF coincideix i es complementa amb el Festival de foto periodística Visa pour l’image que es celebra paral•lelament amb el Visa OFF.

L’edició d’enguany tindrà lloc entre el 27 d’agost al 10 de setembre de 2011.

FOTOSPORT 2010 a Perpinyà es pot veure a la Brasserie Le Vauban, 29 Quai Vauban. Aquest establiment està situat en ple centre de Perpinya, en una zona peatonal a la vora del riu Basse i a un pas del Castellet.

Després de Perpinyà, a l’octubre, FOTOSPORT 2010 s’exposarà a Andorra i el proper any al Pati de la Diputació a Tarragona.

 

Josep M. Casanoves Dolcet
Comissari de FOTOSPORT

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *