Fotosport 2010

El Club Natació Reus Ploms convoca FOTOSPORT 2010, XXI Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport.

Aquesta és una edició molt especial ja que es celebra el 40è aniversari.

Des de 1970, cada dos anys, ininterrompudament s’organitza FOTOSPORT. Ha estat un llarg camí que esperem poder seguir molts anys. Un camí que no haguéssim pogut fer sense la constància del club en convocar-lo, sense l’ajut imprescindible de les institucions i sense els participants que any rere any ens envien les seves obres.

Per celebrar aquest aniversari estem ultimant una sèrie d’accions especials:

Es renovarà totalment el web de FOTOSPORT (www.fotosportreus.cat) on podreu trobar totes les fotografies publicades en els catàlegs de totes les edicions, més de 1500 fotografies que seran com un compendi d’història de la fotografia d’esport dels darrers quaranta anys.

El proper 4 de novembre s’inaugurarà una exposició especial de FOTOSPORT am Centre de la Imatge Mas Iglésies de Reus on, a més de les fotografies premiades i seleccionades, farem un repàs per tota la història de FOTOSPORT, catàlegs, medalles i tota una sèrie d’elements que ha format para de la història del Saló. L’exposició, en un format també es podrà veure posteriorment al Museu Olímpic i de l’Esport de Barclona, a Andorra a Argentina i a altres llocs per concretar.

Finalment el tradicional catàleg de FOTOSPORT a més del fotografies també hi haurà un repàs per la història de FOTOSPORT. Serà un document únic per conèixer que és i que ha estat FOTOSPORT.

Seguidament teniu els enllaços per  descarregar les bases del FOTOSPORT 2010 i el formulari d’inscripció:

BASES – RULES (descarregar PDF)

FORMULARI – ENTRY FORM (descarregar PDF)

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *