Ha traspassat la Sra. Eugènia Barrera Vaqué

Ahir ens va deixar la Sra. Barrera a l’edat de 88 anys.

Les persones que formem la Comissió de Natació del Club Natació Reus Ploms volem fer arribar a la família Barrera les nostres condolences per aquesta tan sensible pèrdua.

La Sra. Barrera ha estat durant molts anys unida a la Comissió, promovent any rere any, el nostre “ Trofeu Ramon Barrera “ que organitzem cada estiu. Aquesta és una competició que es celebra en memòria del Sr. Ramon Barrera i Barnús, oncle de la Sra. Eugènia Barrera , que fou President del C.N. Reus Ploms des de l’any 1939 fins l’any 1956, també soci fundador del Club i personalitat cabdal del nostre esport, doncs gràcies a la cessió d’uns terrenys de la seva propietat, es va poder construir la primera piscina amb les característiques adients per practicar la natació de competició.

Volem des d’aquest espai retre homenatge a les persones que, com la Sra. Barrera, han anat configurant la història del nostre Club, treballant per fer possible la pràctica de l’esport i la transmissió dels seus valors, tant importants per altra banda, en l’educació de totes les generacions nascudes en els nostres quasi cent anys d’història. Per això podem afirmar que l’esperit esportiu d’aquella colla de joves que anaven a nedar a Salou ha anat passant de generació en generació, que ara roman entre nosaltres i ens ajuda, segur, a seguir endavant.

 

Us animem a prémer el següent enllaç:

Una mica de la nostra història.

 

Jordi Martos Guiu

Responsable Comunicació Comissió de Natació

13-12-2012

 

5 comentaris
 1. Ferran Castelló
  Ferran Castelló says:

  M’agraderia agraïr amb molta estima, la condolència feta per part de la COMISSIO DE NATACIO DEL CLUB NATACIO REUS PLOMS, en voler recordar a les persones que amb la seva voluntat van fer que l’esport fos un valor captivador a les generacions posteriors. Gràcies per la nota.

  Respon
 2. Josep PITU Casanovas
  Josep PITU Casanovas says:

  Jo vull recordar a la Sra Eugenia Barrera, (E.P.D.) com una de les persones que varem fer el nostre club, en els anys tan dificils como ere el 1939, junt en altre
  personas similars a la seva edat, varen ser el que van continuar en el nostre esport que era la NATACIO. jo per sort, vaig coneixe el seu tiet el Sr. Ramón Barrera Banús (E.P.D.)en el any 1950, quan vaig comença a nedar, aquesta persona vare ser un del millors PIONERS del nostre club ja que va fer la DONACIO dels terrenys de la nostra piscina inagurada el any 1932, la mes antigua de la provincia i la 3ª de tot Catalunya. Vull recordar que quan es va fer la DONACIO dels terrenys, ja una clausula que diu que no es podrá vendra els terrenys de la piscina, sino em tenim una altra de millor.

  Respon
 3. Josep Bas Molina
  Josep Bas Molina says:

  Moltes gràcies per fer recordar les arrells i l’historia del nostre club.
  El quart club de natació més antic d’Espnaya. Al Cel Sigui

  Respon

Escriu un comentari

Uneix-te a la conversa
Sigues lliure de contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *