II Trofeu Open Ciutat de Reus de Salvament i Socorrisme

Aquest passat dissabte es va celebrar a les instal·lacions del nostre club el II Trofeu Open Ciutat de Reus de Salvament i Socorrisme (SOS). Els resultats, un cop més, van ser molt bons tant a nivell individual com col·lectiu ja que els socorristes plomistes van ocupar la majoria de les posicions de podi en les respectives categories.

L’equip participant va estar format per 9 dels nostres socorristes: Marc Casas, Raúl Martín, Aleix Sardà, David Eslava, Marc Ferrater, Josep Miquel Bas, Soraya Claro, Lidia Claro i Lara León. La nostra socorrista, Lidia Claro, es va adjudicar la primera posició de la categoria juvenil femenina amb un avantatja sobre la segona classificada de gairebé 300 punts. Els seus bons resultats han propiciat la seva selecció per participar al Trofeu Internacional de Cáceres amb la selecció catalana.

En la categoria junior masculina, el Marc Ferrater es va proclamar campió, seguit des de molt a prop per el Josep Miquel Bas, que va realitzar la segona posició. En la categoria absoluta masculina, el Raúl Martín va finalitzar en segona posició, seguit d’en Marc Casas que va concloure tercer.

Pel que fa a participació, la segona edició d’aquest trofeu va rebre una bona resposta per part dels clubs catalans, a més, van venir des de Valladolid 3 socorristes. Entre aquests tres, es troba la nostra antiga companya, la  Magda Haro, que va voler recordar els seus antics moments plomistes amb tot l’equip. Hi van participar un total de 55 socorristes, 31 per a la categoria femenina i 24 per a la categoria masculina.

Aquest són els resultats obtinguts pels nostres socorristes:

1 resposta

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.