III Trobada de Mini-Tennis al Ploms

El passat dissabte 28 d’abril es va celebrar a les instal.lacions del c.n.reus ploms el III TROBADA DE MINI TENNIS, amb una participació de 62 nens de 5 a 10 anys, de diferents clubs de la provincia van venir nens del c.t.romaní, c.t monterols, c.t.tarragona, c.t.gimnàstic de tarragona i del c.n.reus ploms.

Foto dels nens participants

els resultats finals van ser:

-any 2002; sots campió Gerard Pagés ( c.n.reus ploms)  i campiona Miriam Borrallo ( c.n.reus ploms) que es va imposar a Pagés per un igualat partit per 11-9.

-any 2003; sots campió Adan Pares ( c.n.reus monterols) i campió Daniel Alday ( c.n.reus ploms) que es va imposar a Pares per un 11-3.

-any 2004; sots-campionat  Claudia Casas ( c.t.tarragona) i campiona Carla Pons (c.t.tarragona) que es va imposar per un igualat 11-8.

-any 2005; sots-campiona Paula Gallego ( c.n.reus ploms) i campió Eric Marquez ( c.n.reus ploms) que es va imposar per un igualat  12-10

-any 2006; sots-campió Guillermo Mata ( c.t.romani) i campió Aitor Machado ( c.n.reus ploms) que es va imposar per un igualat 11-9.

Com es pot veure va ser un éxit per els alumnes del C.N Reus Ploms quedant 6 d’ells a les finals de la trobada de mini tennis.

Veure fotos Descarregar totes

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *