Intens cap de setmana per a la Secció de Rítmica

Fase Final Nacional UCEC, Pavelló d’Atletisme de Sabadell 27-05-2017

IV Trofeu Internacional de Rítmica Ciutat de Barcelona 27-05-2017

2a Fase Copa Catalana Conjunts Primavera FCG, Vall d’Hebron 28-05-2017

Aquest cap de setmana les gimnastes del nostre Club han estat de competicions i algunes d’elles han assistit al IV Trofeu Internacional de Gimnàstica Rítmica Ciutat de Barcelona, celebrat al Pavelló de la Vall d’Hebron.

Per un costat, els nostres conjunts Benjamí, Aleví i Infantil nivell A han pres part en la Fase Final Nacional de la UCEC, celebrat a Sabadell el dissabte 27 de maig, on van quedar en 16è lloc, 7è lloc i 14è lloc respectivament.

Per l’altre, els equips Infantil nivell IV i Junior nivell V/VI han pres part a la 2a Fase Copa Catalana Conjunts Primavera, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica al Pavelló de la Vall d’Hebron de Barcelona, celebrat el diumenge dia 28.

L’equip Junior nivell V/VI va assolir la 1a posició i el nivell Infantil nivell IV la cinquena.

Els resultats han estat força satisfactoris!!

A més, algunes gimnastes, pares, les entrenadores i part del staff  de la Secció així com la Directora Esportiva del Club van assistir al IV Trofeu Internacional de Gimnàstica Rítmica Ciutat de Barcelona i V Copa de Catalunya, celebrat al Pavelló de la Vall d’Hebron de Barcelona el dissabte 27, on vàrem poder gaudir de les actuacions de 13 gimnastes internacionals, espanyoles, russes, búlgares, azerbaianes, israelís, ucranianes, franceses i italianes en els aparells de Pilota, Cèrcol, Maces i Cinta, on va quedar com a guanyadora absoluta dels quatre aparells la gimnasta del Car de Sant Cugat Natalia Garcia.

Natalia Garcia va ser fortament ovacionada en totes les seves actuacions, així com les altres dos representants espanyoles, Polina Berenzina i Alba Sarrias.

També es va fer homenatge a les gimnastes que van ocupar les 4 primeres places a les Olimpíades de Barcelona, ja que enguany es commemora el 25è aniversari d’aquest esdeveniment.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.