Interterritorial Aleví i Benjamí 2012

El proper diumenge 27 de maig es celebrarà a les instal•lacions del Club Natació Lleida la Competició Interterritorial catalana per les categories benjamí i aleví.

Aquesta competició es conforma a partir de la participació de les diferents delegacions territorials de la Federació Catalana de Natació.

El nostre club, el C.N. Reus Ploms, aportarà a la Selecció de Tarragona un total de 15 nedadors que representaran a les nostres comarques juntament amb els millors nedadors de la província, cal dir que duran a terme una competició especial doncs els seus rivals habituals es convertiran en companys d’equip i que hi haurà tant proves individuals com de relleus. Aquesta competició serveix tanmateix com a una de les darreres possibilitats de millorar marques en un context de molta exigència esportiva.

Els nedadors de la Comissió de Natació del C.N. Reus Ploms convocats són els següents:

Blanca Fumanal, Clàudia Isern, Marina Martínez, Paula Moya, Marina Rodríguez Ia Ruíz, Mar Sugranyes, Adrià Cabello, Albert Garcia, Raül Martínez, Marc Martos, Pol Parra, Francesc Rodríguez, Ekaitz Sánchez i Ferran Siré.

La classificació es realitzarà mitjançant els punts aconseguits tan a les categories individuals i col·lectives.

 

Jordi Martos Guiu
( Responsable de comunicació Comissió de Natació )
24/05/2012

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *