IX Triatlò Internacional de Llarga Distancia IRONCAN

Aquest dissabte 12 de Maig, es va celebrar a L’Ampolla el IX  Triatlò Internacional de Llarga Distancia IRONCAN, Campionat de Catalunya de Llarga Distancia . Prova categoria IRONMAN.

Foto del pòdium

A las 7 del matí  es donava la sortida al platja del  Moll de la l’Ampolla per fer 3.800 metres de natació, seguidament agafant  la  bicicleta per fer 180 kilòmetres i a continuació fer una MARATHON  42,195 metres, Aquesta prova es la mes antiga de la nostra Península.

En la prova de natació el primer triatleta a estat el xec Jaroslav Brynda del Club Natació Reus Ploms, com també ha estat el primer en la arribada de la bicicleta després de fer el 180 kilòmetres, però en la carrera a peu que havien de fer 6 voltes de 7 kilòmetres el triatleta del C.N. Mataró, José luis Cano, guanyador en duges vegades d’aquesta prova, a superat en la segona volta al triatleta Jaroslav Brynda guanyant per tercera vegada la cursa. En tercera posició ha entrat el també triatleta del nostre club,  Sergi Bermejo.

Per equips els guanyador a estat el Club Natació Reus Ploms, 2n  Joroslav Brynda 3r. Sergi Bermejo,  i 75` Josep Mª Vidal

En la categoria femenina la guanyadora a estat la alemanya Diana Bauer, 2a Laia Schmid del Club Triatló Vallirana, 3a Miriam Romero del Club Triatló Jovent 79 , 4a Montserrat Clavero del Club Natació Reus Ploms.

Catalunya ha guanyar La Copa de les Nacions, en els triatletes  1r. José Luis Cano,  Centro de  Natació Mataró,  3r.Sergi Bermejo del  Club Natació Reus Ploms, i 5è Joan Paredes del Club Triatló Lleida Ekke.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.