Josep M. Bas a l’Oceanman de Pontevedra 2011

Com ja vam avançar en comunicats anteriors en Josep M. Bas ha participat a l’Oceanman celebrat a Pontevedra.

A la pàgina Web de La Asociación de Clubs de Salvamento,

http://www.aecsalvamento.es/web/category/circuitooceanman-2011-2/

es fa un detallat resum del desenvolupament de les proves, en el següent extracte se’ns informa de la tercera plaça aconseguida pel nostre nedador que hauria pogut ser la primera, però no ha estat així ja que per coincidència de dates en Bas va participar al Campionat d’Espanya Júnior de Natació, deixant de banda la prova del circuit d’Oceanman celebrada a Mérida.

“En la classificació final en nois David Buil va guanyar els 1000 € finals del premi, David ha tingut al llarg del circuit una pugna tancada amb Carlos Alonso que va haver d’acontentar-se amb el 2on. i els 550 €. El tercer classificat va ser el català Josep Bas que d’haver acudit a la segona ronda de Mèrida sens dubte hagués barallat pel títol final del Circuit. Els companys d’equip de David i Carlos, Daniel Martínez i Francisco López van ser 4t. i 5è. respectivament. El nivell d’aquesta categoria es demostra amb dir que tres dels quatre primers del Oceanman del Campionat d’Espanya Absolut s’han estat disputan el circuit.”

Ara en Josep M. Bas ja està preparant-se per tal d’acudir amb la selecció Espanyola al proper Europeu de Salvament i Socorrisme que es celebra des del dia 1 fins el 5 de setembre a Dinamarca.

EL Club atació Kallípolis i el Club atació Banyoles organitzen el I Rescue Festival

El cap de setmana del 20 i 21 d’agost es celebra el Primer RESCUE FESTIVAL organitzat pel club Kalípolis i el Club Natació Banyoles. Aquest campionat es realitza a Castelldefels (dissabte) on es duran a terme un conjunt de proves de platja on el millor classificat general s’endura un premi econòmic, a més de copa i a Banyoles (diumenge) on es farà la prova d’ocean, amb premi econòmic als tres millors classificats. A més, el millor classificat en la puntuació general dels dos dies, rebra un rellotge garmin com a premi. Per part del SOS Ploms hi participen :

Gorka Ruete, Marc Casas, Marc Ferrater, Josep Miquel Bas, David Eslava, Raúl Martín, Soraya i Lidia Claro.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *