Josep Miquel Bas a l'Europeu Júnior de SOS

Josep Miquel Bas convocat per la Selecció Espanyola per competir en el proper Campionat Europeu Júnior

Després d’una temporada farcida d’èxits del SOS del Ploms i abans de que s’acabin totes les competicions, hem rebut la noticia de la convocatòria, per part de la Selecció Espanyola de Salvament i Socorrisme, d’en Josep M. Bas per disputar el campionat d’Europa Júnior de SOS que es celebrarà a Dinamarca els propers dies 1-2-3 i 4 de setembre.

Per part de Catalunya, a part del nedador del nostre club, també s’ha convocat a la Judit Verges del Club Natació Banyoles.

En Josep M. pren així, el relleu al Raúl Martín que va ser convocat l’any passat i segueix els passos dels altres nedadors del SOS del Club Natació Reus Ploms com són ( entre altres ) Yolanda Bausán, Josep Maria Rossell Poblet, Gemma Ruìz Martínez i els altres dos germans Bas, en Jordi i el Joan Antoni posseïdors de varies medalles d’argent i bronze amb la selecció espanyola, tots tres germans són fills del nostre amic i company Josep Bas Molina ( també d’entre altres fites, nedador olímpic ) i estretament lligat des de fa molts anys, en diferents vessants, al nostre club.

Enhorabona Pepe!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *