La Comissió de Natació del C.N. Reus Ploms Organitza la 2ªJornada de Figures i Rutines de Natació Sincronitzada de Catalunya

La Comissió de Natació del C.N. Reus Ploms té el plaer de comunicar que ha estat designada per la Federació Catalana de Natació per organitzar la 2ªjornada de figures i rutines per equips, de la Lliga Catalana Interclubs de Natació Sincronitzada pel proper dissabte 22 de març.

12_13interior

Certament és un motiu de satisfacció que se’ns hagi designat com a organitzador d’aquest esdeveniment doncs és una disciplina de natació, per la que la Comissió, ha apostat des de fa molt temps, abans fins i t tot de què aquest esport es convertís en un referent a nivell estatal i internacional.Serà una jornada en la que participa la base de la natació sincronitzada d’arreu de Catalunya i ben segur, que a la piscina curta del nostre Club competiran les futures promeses d’aquest esport, segurament futures medallistes olímpiques catalanes.

El nostre club, participarà amb un total de 6 nedadores, Jana Ferraté López (2003), Marina Martínez Grau(2001), Paula Moya Ortiz (2001), Leyre Navarro Caballero (2000), Lorena Navarro Caballero (2002) i Marina Rodríguez Pons (2000 ) sota les indicacions de la seva entrenadora Sílvia Ventura. Les nedadores plomistes participaran al nivell 2 on realitzaran l’última figura, la Tintorera. Figura de dificultat mitja i ràpida execució que permet observar el control postural del cos en vertical.

Serà una jornada de matí i tarda en la que tothom està convidat a assistir-hi per tal de veure les evolucions de les nedadores petites d’aquesta disciplina que tant esforç i sacrifici comporta en la seva pràctica. Animem doncs a les nenes reusenques i del resta de la província a veure de primera mà les evolucions de les nedadores acompanyades dels seus familiars.

 

 

15/03/2014 )

Yolanda López Moreno

Departament de Comunicació Comissió de Natació

Avd. Marià Fortuny 5 – 43204 Reus – T 977 75 42 57 • F 977 75 55 59

natació@reusploms.cat – www.reusploms.cat

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.