La Comissió de Natació participa a la Final de la Lliga de la Copa Catalana

El passat dissabte dia 4 de maig, a la piscina del Club Natació Manresa, es va celebrar la Copa Catalana de Clubs Absoluta de segona divisió. El nostre Club va participar amb l’equip amb menys integrants de tots els clubs assistents, amb setze nedadors.

Els nedadors convocats van ser:

Adrià Gil, Raúl Martín, Marc García, Fabián Altozano, Manel Gil, Ekaitz Sánchez, Màrius Folch, Laura López, Sandra Rodríguez, Jordina Ballesté, Mireia Giménez, Paula Canongia, Naiara Pelayo, Marina Rodríguez, Míriam Ciurana i la menuda de l’equip, de 12 anys, la Marina Martínez. Tots acompanyats i dirigits pel Ferran Castelló.

Els setze integrants de la Comissió de Natació amb l’entrenador Ferran Castelló

Els setze integrants de la Comissió de Natació amb l’entrenador Ferran Castelló

Amb l’esforç i amb l’estimulació de tots ells varen poder mantenir-se a la segona divisió, tot i les dificultats que es van trobar amb la resta d’equips, amb més nedadors i de major edat.

Aquesta classificació permet mantenir l’equip de natació del Club Natació Reus Ploms, en aquesta divisió un any més i estar entre els divuit primers Clubs de Catalunya de Natació.

Al ser una competició per equips, s’ha de destacar l’esforç de tots els plomistes com a colectiu, per la motivació i el compromís que varen demostrar a cadascuna de les seves proves i el suport donat a la resta de companys, fent una pinya entre tots ells.

La resta de Club participants varen ser, C.N.Badalona, C.N.Vic-etb, C.N.Tortosa, C.N.Manresa, C.N. Olot, C.N.Lleida, C.N.Badia, C.N.Calella i C.N.Tàrraco.

Felicitats a tots i a seguir endavant.

 

( Departament de Comunicació Comissió de Natació )

06/05/2013

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.