La junta directiva visita el nou hospital

Aquest dissabte 17 de juliol, a les 10 del matí, la junta directiva del club va anar a visitar el nou hospital. Es tracta d’una visita organitzada per l’Ajuntament, en la que es conviden a les entitats a conèixer l’hospital proporcionant un transport i una persona que els hi explica les diferents parts i les seves particularitats.

D’aquest hospital, destaca que triplica en metres quadrats l’actual i que duplica en equipaments. També destaca que cada àrea està organitzada en vertical per facilitar el desplaçament dels metges; és a dir, si a la planta 0 hi ha urgències de pediatria, al damunt (la planta 1) hi ha maternitat i a la segona planta les habitacions per a nens. Precisament, aquestes habitacions, són les úniques que estan decorades amb els elements festius de la ciutat a la paret, que va anar a càrrec d’una empresa de Madrid. A part, hi hauran passadissos diferenciats per metges o per pacients, de manera que no es faran nosa mútuament.

Com a curiositat, l’hospital també és (o intentarà ser) sostenible, ja que consta de patis interiors per aconseguir llum natural, plaques solars i fins i tot a les plantes subterrànies i té dipositat el sistema de refrigerament en un pis intermedi entre la planta baixa i el primer pis(no oberta al públic). També tindrà avanços tecnològics amb l’aportació d’uns robots que, controlats per el personal, traslladaran el menjar, la roba que s’hagi de rentar o materials que es necessitin.

A partir del setembre, l’hospital entrarà en funcionament(no en la seva totalitat) i a l’antic hospital s’ubicarà un CAP i una residència d’avis.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *