LA TRAVESSIA DEL PORT DE SALOU EN FOTOGRAFIES

Dissabte passat vam organitzar la 85a edició de la Travessia al Port de Salou, amb sortida des de les Platges de Capellans i Pilons i arribada a la Platja de Ponent.


Durant la 85a Travessia vam poder gaudir de l’esforç i afany de superació de tots els participants. Un agraïment a tots els nedadors i clubs.


La Travessia al Port de Salou també és un moment de retrobament i de felicitat a l’hora de finalitzar els dos recorreguts programats.


Moltes gràcies a l’equip de nedadors del Club Natació Reus Ploms per la seva implicació durant la 85a Travessia al Port de Salou.


Un agraïment a @AjuntamentSalou, al @clubnauticdesalou i a totes les administracions, entitats i empreses que han col·laborat en el desenvolupament de la Travessia.


Gràcies a tota la família del Ploms, amb els familiars voluntaris dels nedadors al capdavant, pel seu suport i ajuda en l’organització de la Travessia.


Gràcies a tots els organitzadors i voluntaris per fer possible l’organització, un any més, de la 85a Travessia al Port de Salou. Passió per l’aigua!


Esperem trobar-nos el proper any, a la 86a edició de la Travessia al Port de Salou.
Moltes felicitats a tots els participants!

 

 

#PlomsTravessia #PlomsNatacio #PlomsEsportiFormacio #PlomsEsportiSalut #PlomsEsportiValors

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *