L’equip aleví del C. N. Reus Ploms a la final de la primera divisió de la Copa Catalana

El passat dissabte 23 de març al Club Natació Molins de Rei es va celebrar la final de la Primera Divisió de la Copa Catalana de natació de la categoria alevina. En aquesta competició de la Federació Catalana, han quedat classificats vint-i-un nedadors i nedadores alevins de la Comissió de Natació del C.N. Reus Ploms, després d’una magnífica temporada d’hivern.

En aquest grup de classificació, que és el de màxim nivell autonòmic, els plomistes van aconseguir una meritòria 12ena posició ja que hem de tenir en compte per una banda l’exigència del grup en el que vam quedar enquadrats, que és el més fort de Catalunya i que també ho és a nivell estatal. A més s’ha d’afegir l’handicap de competir en piscina de 50 metres i durant una llarguíssima jornada.

En l’aspecte esportiu destacar la baixada general de marques i també cal fer esment de la gran experiència viscuda que ha servit, sobretot, per assolir l’objectiu d’aquesta competició que és, bàsicament, la potenciació del treball en equip en aquest esport de la natació de caire individual ja que les posicions assolides a cada sèrie es tradueixen en unes puntuacions que són les que es fan servir per elaborar la classificació.

L'equip que ha participat amb l'entrenadora Lesli Violi.

L’equip que ha participat amb l’entrenadora Lesli Violi.

Ara aquesta fita assolida i després de sentir els crits d’ànims del nostre equip i de la nostra ciutat enmig dels clubs barcelonins, els nedadors plomistes, després d’aquesta il·lusionant experiència ja tenen els ulls posats als campionats d’estiu on arribaran, segur, amb una posta a punt perfecte tant per la seva dedicació com per la tasca dels seus entrenadors.

Els participants han estat:

· Categoria femenina, Ona Gavaldà, Alba Giró, Etna Font, Blanca Fumanal, Carla López, Ariadna Martínez, Marina Martínez, Núria Martos, Paula Moya, Lorena Navarro i Iris Ruíz.

· Categoria masculina, Sergi Alberich, Ivan Centelles, Albert García, Edgar Jiménez, Marc Martos, Aitor Moreno, Pol Parra, Marc Sancho, Ferran Siré i Alex Ruíz.

 

Enhorabona a tots.

 

( Comunicació Comissió de Natació )

26/03/2013

1 resposta
  1. Josep Bas Molina
    Josep Bas Molina says:

    Estic molt orgullos de haver col·laborat amb aquest grup de nedadors/es que tan felicos ens han fet quedar. El sacrifici diari d’ells i els seus pares es tradueix amb aquest resultats. Moltes gràcies a tots i penseu que ara heu començat un camí que a base d’entrenament pot arribar a fites molt importants.

    Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *