L’equip aleví del C. N. Reus Ploms a la final de la primera divisió de la Copa Catalana

 

El proper dissabte 23 de març al Club Natació Molins de Rei es celebrarà la final de la Primera Divisió de la Copa Catalana de natació de la categoria alevina. En aquesta competició de la Federació Catalana, han quedat classificats els nedadors i nedadores alevins de la Comissió de Natació del C.N. Reus Ploms, després d’una magnífíca temporada d’hivern.

En aquest grup de classificació, que és el de màxim nivell autonòmic, els plomistes rivalitzaran amb els nedadors representants de clubs com el CN Terrassa, CN Sabadell, Ath. Barceloneta i altres bàsicament de les demarcacions barcelonines, sent els Ploms l’únic representat de la provincia. El nostre equip representarà d’aquesta manera tan al nostre Club com a la nostra Ciutat de Reus i també a les nostres comarques.

12_13interior

La confecció de les puntuacions finals es realitza per equips, fet que destaca el valor que s’atorga en aquestes edats a la companyonia, al treball en equip i al sacrifici per un objectiu comú, no hi ha individualitats, tots els components sumen.

La motivació  d’aquestes nenes i nens de 10, 11 i 12 anys, no és altre que portar el nom del nostre Club i de la nostra Ciutat el més amunt possible en la classificació, un equip que acompanyat pels seus familiars i dirigits per un cos tècnic del màxim nivell, representat el dia de la prova per la Lesli K. Violi, que disposarà de totes les estratègies treballades durant la temporada pels entrenadors titulars, Raúl Martín i Josep Bas que tan bon fruit han aconseguit, fet demostrat per aquesta classificació.

Força lleons que sou dels Ploms!

Jordi Martos Guiu

( Responsable de comunicació Comissió de Natació )

18/03/2013

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *