Les nedadores de Sincronitzada amb l’Andrea Fuentes

La medallista olímpica Andrea Fuentes amb les nedadores de sincronitzada

El passat divendres 25 d’octubre al Saló d’actes de la Universitat Rovira i Virgili va tenir lloc el reconeixeiment als esportistes olímpics i paralímpics de la nostra província.

La delegada de la Generalitat de Catalunya a les nostres comarques, Sra. Gemma Solé, acompanyada de representants, entre altres de la mateixa Univesitat, va guardonar al seguit d’esportistes tarragonins participants als Jocs Olímpics de Londres d’aquest passat estiu.

Va ser un acte molt emotiu doncs el públic assistent era bàsicament un seguit de joves que, en veure als seus ídols, van fer patent l’admiració que aixequen entre l’esport base. Aquestes emocions es van traslladar als olímpics ràpidament doncs l’emmirallament va ser mutu ja que els homenatjats van fer un salt en el temps i es van veure reflectits en aquell grup de joves que tanmateix els veien a ells com el model a seguir. Va quedar patent, que el nostre esport de base, amb el sacrifici diari dels esportistes dels nostres clubs més propers i la seva ambició per progressar, té com a fil conductor els valors que es transmeten generació rere generació: companyonia, amistat, perseverança i lleialtat. Característiques totes que conformen al esportista d’elit.

D'esquerra a dreta i de dalt a Baix: Iris Reche, Marina Rodríguez, Paula Moya, Leyre Navarro, Marina Martínez, Blanca Fumanal, Naira Reche,Andrea Fuentes, Arianna Martínez i Etna Font

D’esquerra a dreta i de dalt a baix: Iris Reche, Marina Rodríguez, Paula Moya, Leyre Navarro, Marina Martínez, Blanca Fumanal, Naira Reche,Andrea Fuentes, Arianna Martínez i Etna Font

Les nedadores de sincronitzada de la Comissió que van assistir a l’acte, acompanyades de la seva entrenadora Sílvia Ventura, del President de la Comissió de Natació, el Sr. Ramon Sancho i els seus familiars, van poder compartir uns moments amb els seu màxim referent actual, la nedadora vallenca Andrea Fuentes, a qui li volem agrair la deferència amb nosaltres.

Jordi Martos Guiu

( Responsable de comunicació Comissió de Natació )

30/10/2012

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *