Les nostres gimnastes Campiones a Figueres!

El passat diumenge 8 d’octubre es va celebrar al Poliesportiu Municipal de Figueres la 1ª Fase de Copa Catalana Conjunts de Gimnàstica Rítmica nivells IV-V/VI-VII-VIII, que va ser organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica i el CGR Figueres.
Els conjunts s’enfronten a altres conjunts de tota Catalunya i, fins el nivell infantil, participen amb dos exercicis: un de mans lliures i un altre amb aparell. En la 1ª fase es competeix amb el de mans lliures, en la 2ª amb l’aparell i en la 3ª es competeix amb els dos exercicis. Cadascun d’ells amb el seu maillot, la seva música i la seva coreografia.
A partir de la Categoria Junior es participa només amb aparell, variant aquest segons el nivell de cada conjunt.
El nostre Club aquesta tardor participava amb dos conjunts:
– Conjunt infantil nivell IV, que participava amb l’exercici de mans lliures i
– Conjunt Júnior nivell V/VI, que participava amb l’exercici de sis maces i 2 cèrcols
Va ser una competició molt renyada on el conjunt infantil va assolir la 1ª posició de la classificació del seu nivell on competien 17 conjunts en total i el conjunt Júnior va aconseguir la 4ª posició del seu on competien contra 9 conjunts de nivell V/VI.
Molt bona feina per part de l’equip tècnic i de les gimnastes. Gràcies mares i pares per què sense vosaltres tampoc seria possible assolir aquests bons resultats.
Moltes Felicitats a totes!!!

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *