Publicada la Memòria d'activitats 2010

Ja teniu disponible per descarregar la Memòria d’activitats de l’any 2010 fent clic en el següent enllaç:

Memòria d’activitats 2010 [pdf]

4 comentaris
 1. Miquel Malet Llop
  Miquel Malet Llop says:

  Protestem enèrgicament pel tractament que se’ns dona a la Secció d’Excursionisme, sembla ser que per part d’una persona empleada del Club, però tingueu en compte que la Memòria la publica el Club i no un empleat. Apart de que pels mitjans informàtics actuals es podria presentar abans a les Seccions per evitar el que, pensant bé, es una “relliscada”.
  1er.- A la llista de Seccions no hi consta ni la Secció d’Excursionisme, ni el nom del seu President.
  2on.- Com vaig protestar a l’Assemblea, Excursionisme no està dintre de les Seccions Esportives i consta al final amb l’encapçalament de ACTIVITATS SOCIALS, o sigui que les explicacions que sem van donar no corresponen amb la realitat.
  3er. Sembla ser que els S’avis de Basquet van organitzar proves que també consten organitzades per la Secció Excursionista ¿qui quedem que organitza?. Nosaltres ja feiem constar en algunes la col.laboració, però això no s’enten així dintre del “batibull” de les Activitats Socials.
  Demanem una explicació, una aclaració pública i que tant la junta com els empleats tinguin clar si som una Secció Social o Esportiva.
  Atentament,
  Miquel Malet Llop – Soci nº 79

  Respon
 2. Ramon Grau Llorens
  Ramon Grau Llorens says:

  Fent referència a l’enèrgica reclamació envers la darrera publicació de la memòria d’activitats esportives 2010, duta a terme per el Sr. Miquel Malet, president de la Secció d’excursionisme del CN REUS PLOMS, i expressada en la darrera assemblea general ordinària del 25 de marc del 2011, fent ressò públicament en la publicació de la memòria de la secció d’excursionisme en l’apartat social i no esportiu. Així va quedar palès en resposta a la qüestió esmentada en l’assemblea General les disculpes de l’error i ens ratifiquem públicament de l’error ocasionat involuntariment i sense premeditació d’impressió de la memòria 2010. Per tal motiu, en la publicació en la nostra Web del Club s’ha suplantat l’error ocasionat, corregint-lo en l’apartat de reconeixement de Secció i publicat correctament en l’ordre alfabètic que pertoca.

  Atentament

  Ramon Grau Llorens – Soci 508
  Secretari del CN REUS PLOMS

  Respon
 3. ANTONI
  ANTONI says:

  EM DIRIGEIXO AL SR. MIQUEL MALET LLOP:
  He llegit que al mes de desembre no vareu aconseguir ” tancar ” la vostra excursio al LLOAR, no podent passar pel Grau del Pi Damunt Roca.
  Jo m’ofereixo a portar-vos-hi, amb molt de gust, aquest proper dissabte, si accepteu la meva invitacio.
  M’hi sento en part ” obligat ” ja que soc l’autor del llibre d’excursionisme que us hi va engrescar.
  Ben cordialment,
  Antoni Cabre
  Tarragona.

  Respon
 4. ANTONI
  ANTONI says:

  Miquel Malet Llop:
  Si us ve de gust fer-ho, jo us convido a escriure’m al meu E-mail del LLIBRE ( preferible ). O be al que aqui us indico. Al vostre gust.

  O be, telefonar-me a casa meva, a partir de les 21 H. El meu telefon el trobareu a la guia. A Tarragona.

  Respon

Escriu un comentari

Uneix-te a la conversa
Sigues lliure de contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *