Natació Sincronitzada

4a jornada de lliga de figures, 1a jornada de figures del Campionat de Catalunya de rutines i 2a jornada del Campionat de Catalunya pre-aleví d’escoles

Els passat dies 27 i 28 d’abril es va celebrar a les instal·lacions Joaquim Blume i  a la Piscina Sant Jordi de Barcelona la 4a jornada de lliga de figures, la 1a jornada de figures del Campionat de Catalunya de rutines i la 2a jornada del Campionat de Catalunya pre-aleví d’escoles de natació Sincronitzada. Un total de 540 nedadores d’aquesta disciplina es va aplegar en una jornada on la dificultat de les proves va ser molt alta degut a l’exigència de les figures que hi havia programades.

L’equip representant del Club Natació Reus Ploms va estar format per Jana Ferrater López, Paula López Sánchez, Ivanka Albert Garcia, Lorena Navarro Caballero, Júlia Pijoan Cuesta, Etna Font Canela, Ia Ruiz Llavero, Iris Reche Ruíz, Núria Barbera López,, Leyre Navarro Caballero, Paula Moya Ortiz, Marina Martínez Grau, Carla Cabrera Garcia, Ariadna Martínez Grau, Blanca Fumanal Herranz i la Marina Rodríguez Pons.

Els resultats de les nostres nedadores van ser molt bons destacant un primer lloc de la Jana Ferrater, una vuitena plaça de la Marina Rodríguez i els llocs 21è i 22è de la Blanca Fumanal i la Leyre Navarro.

 

La Karina Karrizo, la seva entrenadora, està molt contenta amb els resultats aconseguits amb moltes hores d’entrenament i sacrifi.

 

Enhorabona a totes des de la Comissió de Natació.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *