Nova entrada al club

El passat 5 de novembre es va traslladar l’entrada del Club al Pavelló Joan Sirolla. Es preveu que, després dels inconvenients normals derivats d’un canvi d’aquestes magnituds, s’evidenciin els avantatges previstos per la Junta. Entre altres:

Major eficiència en el control dels accessos al Club.

Major proximitat a l’aparcament i més seguretat per als usuaris.

Eliminació de barreres arquitectòniques per a accedir a la major part de les instal·lacions. Mentre no s’eliminin totes les barreres, els socis afectats poden dirigir-se a les oficines del Club per tal de trobar una solució a cada cas concret.

Proximitat als espais d’oferta d’activitats dirigides per al soci, que en breu es duplicaran.

Potenciació del bar del Pavelló. Disposa de terrassa i serveis exteriors que li permeten atendre tant a socis com a clients externs ja que no cal entrar al Club per a accedir-hi, i pot estar obert independentment de l’horari esportiu.

Foto: Entrada Pavelló Joan Sirolla

Foto: Entrada antiga desde l’interior

 

1 resposta
 1. David Bultó Pagan i Anna Sanz Español
  David Bultó Pagan i Anna Sanz Español says:

  El sentit d’aquest missatge es la bona rebuda per part nostra que ha tingut la nova entrada del Club. De ben segur s’han rebut crítiques pel canvi però cal fer esment també dels agraïments.

  Ha estat un bon canvi per la presència d’una respecte l’altra entrada. Aquesta amb un porxo desaprofitat fins el moment i la perspectiva visual que esdevé des de la mateixa Avinguda i al fons del estacionament/Carrer Serra Pàmies, que deixa com a més senyorial l’entrada al fons.

  Ha estat un canvi on s’aproxima l’estacionament del Club a l’entrada o viceversa per aquells que facin ús del Pavelló Joan Sirolla. Ha deixat igual de distant la piscina del mateix estacionament i on posa això si, un tram d’escales més per accedir a les instal·lacions cas de fer ús de la piscina.

  Una altra cosa positiva del canvi ha estat el reduït pressupost d’aquest. Davant la situació econòmica que s’està passant, qualsevol altre canvi costós hagués estat malbaratar el diner i aquest ha esdevingut optim i aprofitant recursos ja existents.

  Volem aprofitar l’ocasió per a felicitar al equip de spining en quan a implicació, innovació i optimització de recursos en les classes. En especial i com a fet diferencial la Castanyada de por d’aquesta passada setmana. La decoració, vídeos i material emprat ha fet de bon grat un atractiu esfereïdor.

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *