Quins serveis t’oferim?

el Club Natació Reus Ploms posa a disposició dels seus socis el servei de nutrició esportiva.

amb aquest servei es pretén fer veure a les persones la importància d´adquirir hàbits saludables, tant fisics com alimentaris, i incorporar-los de forma automatitzada en el seu dia a dia.

la primera visita és la és llarga i complexa, de 45 a 60 minuts aprox. en la qual el nutricionista està més estona portant a terme proves de pes, alçada, massa corporal i omplint els formularis per conèixer els habits alimentaris   i socials de l´usuari, aspectes necessaris per poder preparar una bona planificació. les visites posteriors són més curtes, amb l´objectiu de fer un seguiment de la implantació del programa i de l´evolució fisica de la persona.

la idea, sempre que sigui possible, es treballar amb tractaments de curta durada, adaptant al maxim la planificació als habits i interessos de tothom

PREUS : primera visita :       40€

                  posteriors visites :  30€

les persones interessades, han de trucar o adreçar-se personalment a la recepció principal del club, i reservar visita informant dels dies i franges horaries. des de el club s´hi posaran en contacte per confirmar dia i hora de la visita.

RESPONSABLE
Daniel Breva

director esportiu
desportiva@reusploms.cat

NUTRICIONISTA

Marc Sabaté

ALTRES DADES DE CONTACTE
977 75 75 20
info@reusploms.cat

recepcio@reusploms.cat

Demana cita