Open de salvament i socorrisme de platja a Hossegor

Un cop més es demostra el bon estat de forma dels integrants dels SOS Ploms. Aquest cop, la Lidia Claro, el Josep Miquel Bas i el Raúl Martín van participar amb la Selecció Catalana a l’Open d’Hossegor de platja.

El campionat va tenir una participació aproximada de 220 socorristes amb un bon nivell de competició. Els resultats van estar un cop més satisfactoris. El Josep Miquel Bas, va superar les dues eliminatòries de taula de salvament, aconseguint una 15a posició en la final. Pel que fa a la prova de nedar surf, tots 3 socorristes van aconseguir passar les eliminatòries i fer-se un lloc a la final. En aquesta, el Josep Miquel Bas va aconseguir la 2a posició i el Raúl Martín la 17a, pel que fa a la nostra representant femenina, va aconseguir l’11a posició. A més, tots 3 van aconseguir passar moltes més eliminatòries, però que no van poder ser una plaça per a les finals.

En general femenina, l’equip català va aconseguir la 3a posició de relleus general. Dins de l’apartat de relleus, el Josep Miquel Bas i el Raúl Martín van aconseguir una 4a posició en el relleu de taula doble i una 3a en el de taplin, juntament amb un altre membre de la selecció catalana.

Aquest campionat ha obert la temporada de platja de competicions, pels resultats obtinguts, es preveu un bon nivell en competicions futures. Ànims a tots.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *