Pavelló Vell dels Ploms

Properament s’iniciarà l’enderrocament del Pavelló Vell que fa cantonada amb l’Avinguda Marià Fortuny i la Ctra. de Tarragona.

El 20 de juliol de 1955 es va posar la primera pedra. Posteriorment va ser inaugurat pel President Sr. Ramon Barrera el 25 de setembre de 1957. Aquest pavelló va servir en un primer moment per a la formació física i la pràctica de la gimnàstica, més tard va ser utilitzat com a pavelló d’esport i competició d’hoquei i de bàsquet. En els darrers anys va entrar en desús i finalment ha estat clausurat pel seu estat ruïnós i manca de seguretat, desprès de no tenir cap tipus de manteniment.

L’última utilitat del pavelló ha estat la de magatzem dels diferents productes químics de desinfecció i de neteja de les instal·lacions, i també les deixalles de tot tipus que es generaven al Club, arribant-s’hi a acumular molta porqueria, tot això farà que l’enderroc tingui molta més dificultat de la prevista inicialment.

El pavelló va ésser adquirit per el Club l’any 2008 per uns 170.000 € (28.000.000 de les antigues pessetes)

L’enderroc és necessari per l’estat de deteriorament del Pavelló, i permetrà la ubicació de les noves instal·lacions de pàdel del Club. Es preveu que en aquest espai s’hi puguin construir 4 pistes que entraran en funcionament el primer trimestre de l’any que vé.

3 respostes
 1. Àlvar Valls i Sardà
  Àlvar Valls i Sardà says:

  Es podrà asistir al primer cop de mall o es farà quelcom d’acte perque la gent que ham jugat en aquest pabelló i hem deixat en ell els millors anys i records de la nostra vida esportiva, pugem asistir-hi?.
  Mercès. Àlvar Valls Sardà, ex jugador de basquet i menbre dels S’Avis del Basquet.

  Respon
 2. Francesc
  Francesc says:

  Per fi, amb el nou president és fa algu pel Ploms. La veritat és que el centre ho necessita molt pel seu desgast i el seu poc manteniment que ´s’ha dut aquests últims anys. La veritat és que aquest nou president ho està fent de moment molt bé perquè perquè les coses continuiïn bé s’han de portar una sèrie de reformes. Ademés fent tot això significa que té un espèrit de futur pel club. Tots sabem i ningú m’ho pot negar, que tinguen unes bones instal·lacions serà bo pels socis que hi ha actualment però també pels nous socis que voldran apuntar-se pel seguit de millores que d’estan duent a terme.

  Finalment dir que estic molt orgullós de ser soci dels Ploms i de tenir aquests president perquè si encara estiguès l’antic president els Ploms aniria a la ruïna. Dels anys que ha estat, i que jo he estat, no he vist cap millora i la seva mentalitat no era de prosperar. M’agradaria saber que es va arribar a fer dels ingressos que tenia el Club per no portar a terme res. Ademés, es va tenir el morro de pagar l’any passat i dos cops una derrama que no es va entendre mai (ja que la quota ja incloïa l’aigua de les dutxes). Sincerament, aquests 22€ que vaig pagar per la excusa-derrama m’els tornessin o directament m’els descomptessin de la pròxima quota dels ploms.

  Per tan, felicito pel bon president i l’antic president ja està bé que estigui fora del club.

  Respon
 3. Òscar Ortells
  Òscar Ortells says:

  Primer de tot dir que em sembla bé que s´utilitzi l´espai del pavelló per millorar les instal.lacions del club, que tot sigui de pas són molt deficitàries i antigues; parlant amb altres consocis es palés el nivell paupèrrim de les instal.lacions, es paga molt per res a canvi, i si no fos per la situació geogràfica de les instal.lacions per peresa o llàstima el club no tindria associats.Dir per finalitzar que al meu entendre o es fa un canvi radical de política i instal.lacions o la viabilitat del club es impossible, ja que no són comparables (les instal.lacions) a d ´altres clubs que tots tenim a la memòria i per tant no hi ha competència reial.

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *