PETIT HOMENATGE ALS NOSTRE ATLETES VETERANS

Bon dia,
avui volem dedicar el nostre espai, a dos socis, veterans del nostre club.
L´Eduard Bes i la Carme Fuster, ens expliquen la seva historia i els hi fem el nostre petit homenatge.
Gràcies per confiar en nosaltres.

Carme Fuster Bassas
Nascuda a Barcelona el 1937. Estudià la carrera de Magisteri i ha treballat en diferents col·legis.
Als 47 anys reprèn les activitats d’atletisme com atleta del Club dirigida per l’entrenador Manel Jiménez, i s’integrà a l’Associació Catalana d’Atletes Veterans.
Anualment participa en els campionats de Catalunya i d’Espanya, així com en els diferents mítings i jornades que organitza la Federació Catalana. També ha competit en alguns campionats d’Europa i del Món de la classe Màster.
Ha format part de l’equip de veteranes de Club i en alguna ocasió ha reforçat l’equip absolut. Les seves especialitats són els 60 m.ll, 100 m.ll, 200 m.ll i llançament de pes.
En tots els campionats en que ha participat ha aconseguit pujar al podi i gairebé sempre amb la medalla d’or i al llarg dels anys ha obtinguts diferents rècords de Catalunya i d’Espanya. Actualment milita a la categoria W-80.
Té el títol d’Activitats Físiques Bàsiques i durant un decenni va entrenar l’equip d’atletisme dels alumnes del Col·legia Maria Rosa Molas, de la que era professora.

Eduard Bes Jaques
Va néixer a Barcelona i actualment té 79 anys. És Enginyer Tècnic Agrícola; ha treballat al Ministeri d’Agricultura i a la Generalitat, i ha estat assessor en treballs de la FAO i altres institucions internacionals a països del Magrib.
En complir els 42 anys es va integrar a l’Associació Catalana d’Atletes Veterans, i participa en els equips absolut i de veterans del Club, sempre entrenat per Manel Jiménez. Les seves especialitats són de velocitat, especialment els 200 m.ll i 400 m.ll, si bé també participa ocasionalment en 60 m.ll, 100m.ll i salt de llargada. Actualment pertany a la categoria M-75.
A nivell individual competeix en les proves del circuït català i en els campionats de Catalunya i d’Espanya, havent aconseguit nombrosos títols de campió i també medalles de plata i bronze. Ha obtingut rècords de Catalunya i Espanya.
És Monitor d’Atletisme i durant molts anys va entrenar l’equip d’atletisme d’un col·legi de Reus.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.