Pol Parra campió d’Espanya

Els passats dies 28, 29, 30 de juny i 1 de juliol els socorristes més petits del CN Reus Ploms van competir per primera vegada en un campionat d’Espanya de salvament i socorrisme on la seva actuació, tot i ser la primera vegada, va ser excel·lent.

Els dies 28 i 29 es van disputar les proves de piscina on el més destacat va ser Marc Martos que va aconseguir una setena posició en la prova de 100m obstacles i la quinzena posició en la prova de 25m arrossegament de maniquí. Pol Parra també va participar en les mateixes proves aconseguint la posició 33ena en els 100m obstacles i la 24ena en els 25m arrossegament de maniquí. Edgar Jiménez va disputar la prova de 25m arrossegament de maniquí adquirint la divuitena posició i Clàudia Isern va competir en els 100m obstacles quedant la 37ena. Tots ells van donar el seu esforç més gran baixant marques o mantenint-les, però aprenent i competint a nivell nacional amb els millors de la seva edat. La jornada de piscina va culminar aconseguint la tercera posició i, per tant, la medalla de bronze en la prova 4x50m obstacles, la setena posició en els 4×12’5 arrossegament de maniquí i la desena posició en els 4×50 nedar amb aletes. Tots aquests relleus disputats pel Pol Parra, l’Edgar Jiménez, l’Ivan Centelles i el Marc Martos.

Els dies 30 i 1 es van disputar les proves de platja. Tot i que aquestes tenen una dificultat afegida que és la condició del mar i de la sorra de la platja, els nostres socorristes ho van fer molt bé, aprenen i donant el millor de ells un cop més. El més destacat va ser Pol Parra que va aconseguir proclamar-se campió d’Espanya en la prova mini nedar surf i una quarta posició en taula de rescat. Per altra banda, Marc Sancho va aconseguir col•lar-se a la final de taula de rescat obtenint la 19ena posició. Marc Martos va finalitzar 13è en mini nedar surf i 16è en la prova de banderes on també van participar Ivan Centelles, Àlex Ruíz, Edgar Jiménez, Clàudia Isern i Margarita Grau. Pel que fa als relleus, van aconseguir una cinquena posició en esprint platja i entrar en la final del relleu de tub de platja, tot i que van ser desqualificats.

Un cop més queda demostrat que el CN Reus Ploms té un molt bon nivell en aquest esport i esperem que aquests petits socorristes puguin créixer i millorar i seguir el camí que van seguir altres abans que ells. Ànims i força!

Jordi Martos Guiu

( Responsable de comunicació Comissió de Natació )

04/07/2012

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *