Pol Parra Or i Bronze al Campionat d’Espanya de Salvament i Socorrisme

El passat cap de setmana es va celebrar el campionat d’Espanya infantil, aleví i cadet a Alacant. Els nostres socorristes van estar a un alt nivell ja que vam competir amb més de 60 socorristes de les seves respectives categories i molts d’ells van estar entre els 20 primers.

,.D’esquerra a dreta Marc Sancho, Alex Ruíz, Pol Parra, l’entrenador Raúl Martín, Ona Gavaldà, Alba Giró, Ivan Centelles i Marc Martos.

,.D’esquerra a dreta Marc Sancho, Alex Ruíz, Pol Parra, l’entrenador Raúl Martín, Ona Gavaldà, Alba Giró, Ivan Centelles i Marc Martos.

Cal destacar les finals aconseguides en les proves de platja per l’Alba Giró, l’Ona Gavaldà i l’Alex Ruíz, així com a Pol Parra, que un any més es va proclamar campió d’Espanya infantil de la prova nedar surf. A més, també va aconseguir el bronze en la prova de taula i una novena posició a la proba de banderes. Pel que fa a les competicions de piscina, el més destacat va ser la sisena posició de Pol Parra en els 100m obstacles.

Pol Parra

Pol Parra

Per altre banda, Ivan Centelles, Marc Martos i Marc Sancho també van demostrar un bon nivell en el seu primer any en la categoria cadet, competint contra socorristes més experimentats que ells.

03/07/2013

( Departament de Comunicació Comissió de Natació )

Avd. Marià Fortuny 5 – 43204 Reus – T 977 75 42 57 · F 977 75 55 59 – natació@reusploms.cat – www.reusploms.cat

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.