PREMIS ESPORT I CIUTAT REUS 2019

PREMIS ESPORT I CIUTAT REUS 2019
Ahir al vespre, es van fer entrega dels premis ESPORT I CIUTAT REUS 2019, on el nostre club, atletes i seccions van rebre diferents premis els quals ens omple d´orgull i satisfacció.
El premi a la MILLOR ESPORTISTA MÀSTER lligada a la nostra secció d´atletisme li van fer entrega a la Sra. @Cristina Gargallo, que va començar a fer atletisme a l´any 1973, i ho va deixar temporalment quan va contreure matrimoni. Va tornar a competir uns anys després, on encara ens informa de competicions guanyades, i on donem el seu lloc a la nostra web o xarxes socials i mai ha deixat de ser sòcia del nostre club. Esperem segueixis competint i portant aquesta força als nostres atletes amb el teu exemple. Gràcies cristina.
El premi ALS VALORS, aquest any li van fer entrega al nostre coordinador de basquet Sergi Piquer Penas.
Aquest estiu va canviar la platja i les seves vacances per anar a mostrar els valors del bàsquet a Madagascar, en un poblat on a banda de portar alegria en aquests nens, ells mateix va gaudir moltíssim de l’experiència. Esperem que d´alguna manera, això ens mostri lo que son els valors de l´esport. Enhorabona Sergi.
El premi ESPORT ADAPTAT ESTIU SUPERA´T ha estat una molt bona sorpresa pel nostre club. Aquest estiu, es va presentar un projecte nou oferint als nens amb TEA, gaudir de la practica esportiva i contribuir en la millora del seu auto concepte i autoestima. Hem de donar les gràcies al nostre director esportiu Sr. Daniel Breva per aquest repte, i a les tres noies, Monica Bellido Mor, @miriam torre i @julia gomez , així com alguna de les nostres monitores de les estades. Desitgem poder continuar amb aquest projecte, en les estades i cada any, poder obrir l´esport a qualsevol nen o nena amb algun tipus de dificultat. Moltes gracies, sou molt grans!
Els premis HONORIFICS, com a reconeixement dintre del any del centenari, i la nostra secció de hoquei per l´aniversari dels 75 que existeix aquest esport a la nostra ciutat. Els dos premis els va recollir el nostre president Sr. Isidre Guinjoan de mans del Sr. Carles Pellicer i el regidor
d´esports , Pep Cuerba Domenech Domènech.
Moltes gràcies per fer d´aquest club, un referent del que volem transmetre: ESPORT I VALORS.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *