Presència dels Socorristes del Club Natació Reus Ploms amb la Selecció Catalana absoluta de Salvament i Socorrisme

Prueba de natación y socorrismo/foto: Tony Cuadrado/ACAN

Aquest cap de setmana la selecció catalana de salvament i socorrisme participarà en el campionat internacional francès, Rescue15.

Dintre d’aquesta selecció que compta amb un total d’11 esportistes dividits en 4 en categoria masculina i 7 en categoria femenina, el nostre club hi té convocats un total de 5 esportistes, a més dels dos entrenadors de la secció de salvament del club.

Hi prendran part en la part masculina el Pau Garcia, el Pol Parra i l’Alex Ruiz. Per altra banda, a l’apartat femení hi tenim l’Ariadna Martínez i la Blanca Fumanal.

A més, els dos entrenadors de la secció de Salvament del Club Natació Reus Ploms també hi competiran són: la Lidia Claro i el Raúl Martín.

Esperem que els nostres esportistes puguin rendir a un bon nivell en aquest esdeveniment internacional de primer nivel i que acollirà diversos esportistes de tota Europa que de ben segur els ajudarà a aconseguir més experiència en aquest esport que els permetrà millorar el seu nivell i rendiment de cara a futurs campionats nacionals i autonòmics.

Molta sort a tots.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *