FOTOSPORT 2012

Ens plau ser novament aquí presentant una nova edició de FOTOSPORT. Després de l’èxit assolit per FOTOSPORT 2010 havíem de seguir amb la singladura d’aquest saló nascut el 1970 i la resposta dels fotògrafs, ha estat com de costum, magnífica.

Certament són temps difícils i tot podria fer preveure que no poguéssim seguir amb l’organització. Però per nosaltres abandonar no era una opció i havíem de fer tot el possible per seguir el nostre projecte.

És en moments com aquests que cal posar imaginació i reinventar-se. Cal buscar noves fórmules, més eficients i que amb menys recursos poder seguir treballant per la fotografia i l’esport i la seva conjugació en el nostre FOTOSPORT 2012 que ara presentem.

D’altra banda no creiem que amb l’excusa de la crisi s’hagin de devaluar les iniciatives culturals com la nostra. És ara, precisament, quan s’ha d’apostar més decididament pels valors culturals de la nostra societat. Això ens ha de permetre sortir més enfortits i preparats pels nous reptes del futur.

Caure en el pessimisme i abandonar projectes consolidats només ens portaria a un empobriment intel·lectual i entrar en una espiral perversa de conseqüències imprevisibles. A més, cal considerar que l’activitat cultural genera també una activitat econòmica gens menyspreable.

Pratelli, Massimiliano -ITÀLIA - Medalla FOTOSPORT 2012 i Medalla Platejada FIAP

Pratelli, Massimiliano -ITÀLIA – Medalla FOTOSPORT 2012 i Medalla Platejada FIAP

Amb FOTOSPORT 2012 hem introduït canvis per guanyar eficiència. Uns dels canvis més importants d’aquesta edició és que la participació ha estat totalment amb fotografia en format digital però, això si, sense renunciar a fer l’exposició en paper i el llibre en el format tradicional.

Com deia abans els fotògrafs d’arreu del món que ens fan confiança han permès un cop més que FOTOSPORT tingui una qualitat fotogràfica excepcional i la participació molt important. Com sempre hem d’agrair molt especialment la seva indispensable col·laboració.

Des d’aquestes ratlles volem emplaçar novament als artistes fotògrafs d’arreu del món per torbar-nos de nou en la propera edició de FOTOSPORT 2014 en un any que pot ser molt important per la història de Catalunya si la seva gent així ho decideix.

Gràcies i fins el 2014 !

Fes clic aquí per descarregar el llibre de FOTOSPORT 2012 en format digital (PDF)

Josep M. Casanoves Dolcet – AFIAP, EsFIAP
CLUB NATACIÓ REUS PLOMS
Comissari de FOTOSPORT

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *