Presentació nova Equipació Esportiva Commemorativa de l'Entitat

Avui ha tingut lloc a la Sala de la Generalitat del Club Natació Reus Ploms la presentació de la nova Equipació Esportiva Commemorativa de l’Entitat.

Aquesta iniciativa es vol sumar als actes que es duran a terme a Catalunya al voltant del 300 aniversari dels fets produïts l’any 1714.

La nova equipació està basada en la Senyera Catalana i ho lluiran totes les Seccions del Club durant les temporades 2013/2014 i 2014/2015.

Aquesta campanya ve aixoplugada per un eslògan que vol transmetre positivisme i actitud constructiva, i alhora autoafirmació. Tot això des de la perspectiva de Club, de País i Catalanitat. L’eslògan: “El Futur és Nostre” anirà imprès al voltant de l’escut de l’equipació.

Hem aprofitat avui també per informar que volem que aquesta equipació arribi tant als socis actuals com al socis nous. És per això que aquest proper dijous 1 d’agost s’inicia una Nova Campanya de captació de socis:

A tot soci nou, en el moment de l’alta se l’obsequiarà gratuïtament amb la samarreta, i per a premiar la seva fidelitat, quan porti 4 mesos més de soci, obtindrà també gratuïtament el polo i el xandall.

Volem també obsequiar al soci actual i alhora demanar-li la seva col·laboració per fer-ne de nous. Per tant, quan un soci actual ens presenti un de nou, el nou tindrà el seu obsequi i al veterà li regalarem una samarreta per ell, si ens presenta un segon soci li regalarem el polo i amb el tercer soci, el xandall.

noti_gran

 

1 resposta

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.