Presentació Sopar Comissió Natació 2012

Sopar cloenda/ inici temporada 2012

El proper dissabte 27 d’octubre la Comissió de Natació del Club Natació Reus Ploms, celebrarà el seu tradicional sopar de germanor que clourà la temporada 2011/2012 i tanmateix serà el tret de sortida per la 2012/2013.

El Restaurant del Pueblo Eldorado Playa serà, un any més, el lloc on celebrarem els èxits acoseguits la temporada passada. També aquest sopar, ens serveix per “ fer pinya” entre tots els integrants de la Comissió de cara a la temporada que tot just acaba de començar, nedadors, entrenadors, mares i pares. Tots ells són part fonamental del equip.

L’acte principal esdevindrà en el lliurament dels premis de la Comissió als nedadors més rellevants. Premis que s’aconsegueix per mitjà dels èxits esportius, la participació, l’entrega i el bon comportament durant l’any. Es lliurarà un premi per cada categoria tan masculí com femení de les tres seccions pròpies de la natació plomista, natació, sincronitzada i salvament i socorrisme.

Entrega de premis de l'any 2011

Entrega de premis de l’any 2011

A l’acte estarem acompanyats per personalitats institucionals tant del nostre club, de l’Ajuntament de Reus i màxims dirigents de les Federacions de Natació i Salvament i Socorrisme.

Jordi Martos Guiu

( Responsable de comunicació Comissió de Natació )

21/10/2012

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *