Primer duatló popular al Circuit de Montmeló

El passat dissabte 22 de gener es va celebrar al Circuit de Montmeló el primer duatló popular amb una participació tancada de 300 participants. L’esdeveniment va ser un èxit tant d’organització com d’afluència de  públic. Es per aquest motiu que el proper any aquesta prova entrarà a formar part del Circuit Catalá de duatló.

La prova femenina la va guanyar la duatleta del nostre equip Montserrat Martinez, en tercer lloc es va classificar Pilar Rus i 13a. Montserrat Clavero.

Foto: La guanyadora, Montserrat Martinez i la 3a. classificada Pilar Rus (2a. clasificada Eulalia Calvera, del Sant Joan de Les Abadesses )

També ahir diumenge 23 a Vallirana vam participar en el VI Duatlo Ciutat de Vallirana, prova puntuable pel Circuit i Lliga Nacional de Catalunya i alhora Campionat de Catalunya de Grups d’edat.

En categoria femenina va guanyar la prova Mercè Tusell, 2a. Montserrat Martinez i 4a. Pilar Rus, les tres del nostre club. Després d’aquesta prova el nostre equip femení ha assolit, a falta de quatre proves, la màxima puntuació, i per tant hem guanyat la Lliga i el Circuit Català.

En categoria masculina vam quedar en 2a. posició, va guanyar la prova el club Cerrs d’Igualada. Per grups d’edat Mercé Tusell i Pilar Rus, van quedar Campiones de Catalunya.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *