Recepció a l’Ajuntament de l’equip senior A

El passat dimarts dia 03 de juliol, tingué lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Reus, la recepció oficial que el Exc. Sr. Alcalde de la Ciutat de Reus, Sr. Carles Pellicer acompanyat del regidor d’esports Sr. Sebastià Domènech va fer als equips de bàsquet del C.B. La Salle Reus i Secció de bàsquet del C.N. Reus Ploms a més d’altres escoles vinculades als dos clubs, com poden ser l’escola Puigcerver i el Col·legi Sant Josep.

El motiu d’aquesta recepció era reconèixer el treball fet per els dos clubs conjuntament, i agrair als jugadors de diferents categories els èxits assolits durant aquesta darrera temporada 2011-2012.

Començà l’acte a les 19.15 hores amb la projecció d’un vídeo reportatge presentat per el Sr. Sisco Llorach, President del Club Bàsquet La Salle Reus, on s’explicava totes les activitats realitzades per les dues entitats en la darrera temporada, des de la presentació de els 38 equips (+ de 400 jugadors) al Pavelló Olímpic Municipal, les activitats formatives per a jugadors i activitats de lleure per a tots els pares, seguint per la celebració de la 31a edició de les XII Hores de minibàsquet, memorial Germà Ramon Bosch, i acabant amb el sopar de cloenda de temporada celebrat al C.N. Reus Ploms.

Un cop feta aquesta presentació, el Sr. Llorach va dirigir-se a l’auditori explicant que des de fa alguns anys i des de la iniciativa privada entre els clubs s´ha anat sumant esforços i construïnt aquesta piràmide, on la base la composen les diferentes escoles de la ciutat i el vèrtex els equips sèniors. Va fer una reflexió sobre l’oportunitat perduda de jugar a la lliga EBA, categoria aconseguida a nivell esportiu, però que per motius econòmics el Ploms-Salle ha hagut de renunciar a la mateixa. Una oportunitat perduda que en paraules del Sr. Llorach, era un fet únic a la ciutat. Tot i això, la intenció dels Clubs és no defallir, ja que es pensa que hi ha un projecte amb llarg recorregut.

Continuà l’acte amb els parlaments del Sr. Juan Linares, President de la secció de bàsquet del C.N. Reus Ploms, el qui va comunicar a tots els presents en l’acte que deixava el seu càrrec de President de la secció, després de 17 anys vinculat al món del bàsquet (entre l’escola Puigcerver i el Ploms) per motius laborals. El Sr. Andreu Giménez, President del C.N. Reus Ploms, va afegir en el seu parlament, el fet de mantenir “prudència” i renunciar a la categoria EBA degut a l’actual situació econòmica que s’està vivint actualment.

Per acabar l’acte, i després del reconeixement i fotografies de rigor amb els representants de tots els equips que han assolit èxits esportius aquesta temporada, el Sr. Carles Pellicer, Alcalde de la ciutat de Reus, va manifestar que de cara a la propera temporada faria tot el possible per tal de poder donar el màxim suport econòmic al bàsquet que està fent el Ploms-Salle, ja que no era normal que uns rebessin tant… i els altres tant poc…!!! D’aquest manera també va demanar un esforç als dos equips sèniors per tal de mantenir la categoria a Copa Catalunya i especialment al sènior masculí per tal de que intentessin assolir un altre cop l’ascens esportiu a categoria EBA, i que ell personalment intentaria buscar i donar tot el suport econòmic necessari per la temporada 2012-2013 per tal de que l’equip Ploms-Salle pogués jugar a la categoria EBA, ja que no era lògic que un projecte esportiu d’aquesta importància, es tirés endavant solament amb els recursos propis dels dos clubs i sense l’ajuda institucional de l’Ajuntament de Reus.

L’acte va cloure amb un petit refrigeri ofert per l’Ajuntament a tots els assistents i amb una fotografia “performance” de l’equip sènior masculí des de el balcó de l’Ajuntament, un balcó que tal com va dir el Sr. Alcalde, és el balcó de tota la gent de Reus.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *