Recepció de l’Alcalde de Reus a l’equip de SOS de la Comissió de Natació del Ploms

Avui dimarts 6 de setembre una representació del equip de Salvament i Socorrisme de la Comissió de Natació del Reus Ploms ha estat rebuda per l’Alcalde de Reus, el Sr. Carles Pellicer i el Regidor d’Esports, el Sr. Sebastià Domènech. També ha assistit, en representació de la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme, el Sr. Joan Marsillach. Per part del nostre Club, hi han estat presents a banda dels nostres nedadors i entrenadors, el President, Sr. Andreu Giménez i el President de la Comissió de Natació, el Sr. Ramon Sancho juntament amb pares i altres membres de la junta de dita Comissió.

S’han dut a terme diversos parlaments, conclosos pels nostres nedadors i en darrer terme pel Sr. Alcalde, qui ha remarcat, a banda del ja reconeguts valors que representa per la nostra societat i per l’educació del nostres fills la pràctica esportiva, una característica que fa d’aquest esport quelcom especial doncs està basat en el salvament de vides.

En un clima molt distes, doncs el protagonistes són molt joves, el Sr. Alcalde ens ha obsequiat amb un recorregut per les nobles estàncies del nostre ajuntament.

Al final de la trobada el Sr. Sancho a fet arribar al Sr. Pellicer el nostre agraïment per la sensibilitat mostrada en vers nosaltres i, en definitiva, cap a la Comissió de Natació.

Des d’aquí volem també agrair la tasca duta a terme pels nostres entrenadors doncs ells són els que dia a dia fan que actes com el d’avui, fruit d’una temporada memorable, siguin possibles. Tampoc podem deixar passar per alt, el reconeixement que han dut a terme les personalitats esmentades al Josep Miquel Bas, pels seus recents èxits, esportista que juntament amb els seus companys i entrenadors de la secció de SOS dels Ploms són ara el referent de les categories inferiors.

Jordi Martos Guíu
Responsable de Comunicació Comissió de Natació

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *