Reflexions després de l’Assemblea

En la passada Assemblea General del 21 de març es van aprovar els comptes de 2013 i els pressupostos de 2014, i la creació d’unes noves quotes socials.

Passats uns dies he arribat a la conclusió que es van poder tirar endavant propostes importants per a la viabilitat del Club gràcies a que la gran majoria dels socis assistents toquen de peus a terra, i entenen la situació per la que estem passant tant la societat com el Club. Crec que molts d’ells comparteixen el sentiment expressat per una sòcia en la següent carta, que excepcionalment publiquem amb la seva aprovació:

CARTA D’UNA SÒCIA AL CLUB

Després d’haver assistit a la interminable Assemblea d’ahir, la manca de temps i el cansanci de tota la jornada no em van deixar dir unes paraules que crec necessàries, tant per mi dir-les, com per als altres a qui van destinades , a tota la gent del meu Club.

Faig activitats dirigides dos o tres dies a la setmana i n’estic molt contenta. M’ho passo molt bé i m’alliber-ho de la càrrega acumulada al llarg del dia. Els monitors/res són molt“ marxosos/es” i em transmeten la seva energia, i em fan treballar, encara que de vegades no pugui amb la meva ànima.

Em sento molt bé al Club, com a casa, i m’agradaria saber-ho transmetre i no deixar-me coses al tinter. Considero que tots hem de ser més positius. Tots tenim bones intencions, però de vegades les paraules i les formes no són del tot les més encertades, tant per part dels socis, com dels treballadors i membres de la Junta Directiva.

Treballadors i Junta, s’esforcen per tirar el club endavant, però aquests esforços no sempre es noten. Crec que tots els usuaris i socis ho hem de reconèixer, estar-ne agraïts i saber valorar més tot el que fan.

La Junta fa moltes accions però no totes surten bé, o es poden dur a terme, i aquestes accions queden amagades o sembla que no facin res, i no és així… A més ells tampoc no poden anar explicant tot allò que fan o deixen de fer… el que està clar és que no paren.

Estem vivint moments difícils, només cal mirar les notícies o llegir el diari….. Aquesta realitat ens afecta a tots, directa o indirectament. Per això ens cal esplaiar-nos, relaxar-nos i alliberar-nos d’aquesta energia negativa i no hi ha res millor que fer-ho al nostre club. Un club llegendari, on molts dels nostres pares/mares i avis/àvies han practicat algun esport o senzillament han acompanyat als seus fills/es i néts/es per fer qualsevol activitat… Tots sabem que les instal•lacions tenen molts anys..però també és cert que poc a poc es van millorant i adaptant a les necessitats…que es podria fer més?, sí, però tots també sabem que tot això implica diners, i no n’hi ha. El que si podem és fer suggeriments, dir les opinions o mancances, sempre de forma respectuosa i en positiu.

Ahir se’ns van presentar les noves quotes, per cert molt interessants, i la que més em va cridar l’atenció és la dels 32,90€, molt assequible a tothom i molt competitiva,que permetrà entrar al Club i fer ús de totes les instal•lacions (menys les activitats dirigides que suposen un complement de 18€), i poder gaudir dels espais verds , d’un bon seient a la fresqueta,o un bon bany quan fa calor. Altres clubs oferten una quota semblant, per un preu una mica més elevat i per només poder realitzar una activitat.

Bé podria dir moltes més coses,però no em vull allargar més. Ara ja em sento millor. Hem de ser optimistes i resistir. Endavant!!

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *