Remodelacions al Club, els diferents fronts…

Com ja sabeu, estem realitzant diferents actuacions al club per adequar-ho més a les necessitats actuals dels socis,  i sobretot per solucionar problemes estructurals, alguns una mica greus. Per començar, indicar-vos que la piscina ja te la platja que hi ha sobre la sala de maquines totalment arreglada, i properament ja podrem posar-la en funcionament.

De fet aquesta posada en funcionament no depèn de les obres sinó del canvi de calderes i acumuladors, feina que s’ha realitzat per adequar les instal·lacions a les noves normatives i per procurar ser més ecològics (els acumuladors porten boca d’home per poder realitzar neteges periòdiques, i les calderes son de condensació, estanques i modulants, amb el que s’espera aconseguir un estalvi important de gas). Esperem que estiguin en funcionament el dia 1 de octubre i així poder començar a escalfar l’aigua de la piscina i tenir una mica mes de qualitat d’aigua calenta sanitària (per aconseguir molta mes qualitat a l’aigua calenta estarem pendents d’una actuació que no es pot realitzar fins l’estiu proper, si l’economia ens acompanya).

Un altra actuació que estem pendents (els socis) de que s’acabi, es l’esperada adequació del pàrquing. Aquesta obra sembla que es retardarà una mica ja que depenem molt del clima i fins ara no ens ha acompanyat massa, esperem que si la pluja ens ho permet, poder tenir-la llesta en dues o tres setmanes.

També s’ha canviat el quadre elèctric que protegeix el club, hem passat de tenir això (amb moltes deficiències):

a tenir aquest quadre nou (ja posat en funcionament) que compleix bastant millor amb la seva comesa:

Ara podrem posar fil a l’agulla perquè puguin funcionar el doble de assecadors als vestidors de la Avda Mª Fortuny.

L’ultima obra que tenim entre mans, es la reparació del frontó, aquesta obra ha estat parada uns dies, però havent acabat la reparació de la piscina ens hi posem i esperem que en un breu temps pugui estar en funcionament.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *